Prova en Vietnamesisk Bánh-Mi baguette med marinerad Edgy Veggie och fyll med grönsaker, gurka och färsk koriander.
Ingredienser:
1 påse Edgy Veggie Big Bites
3 dl grönsaksbuljong
Marinad;
2 msk ljus soya
2 msk flytande honung
2 msk tomatpuré
2 tsk hackad vitlök
2 tsk hackad ingefära
Till fyllningen;
Grönsaker, gärna inlagda
Majonnäs
Färsk koriander
Baguette
Så här gör du:
Häll Edgy Veggien i en bunke. Häll över den varma grönsaksbuljongen, låt stå.
Blanda alla ingredienserna till marinaden. Häll marinaden över de blötlagda Edgy Veggie bitarna. Låt stå i ca. 20 minuter.
Sätt ugnen på 200°C, sätt in bitarna i ca. 15 minuter.
Skär en skåra i baguette bröd och bred på majonnäs. Fyll brödet med grönsaker, gärna inlagda. Tunt skuren gurka
samt färsk koriander.