Vietnamesisk Bánh-Mi Macka

Prova en Vietnamesisk Bánh-Mi baguette med marinerad Edgy Veggie och fyll med grönsaker, gurka och färsk koriander.

Ingredienser:

1 påse Edgy Veggie Big Bites
3 dl grönsaksbuljong

Marinad;
2 msk ljus soya
2 msk flytande honung
2 msk tomatpuré
2 tsk hackad vitlök
2 tsk hackad ingefära

Till fyllningen;
Grönsaker, gärna inlagda
Majonnäs
Färsk koriander

Baguette

Så här gör du:
Häll Edgy Veggien i en bunke. Häll över den varma grönsaksbuljongen, låt stå.

Blanda alla ingredienserna till marinaden. Häll marinaden över de blötlagda Edgy Veggie bitarna. Låt stå i ca. 20 minuter.

Sätt ugnen på 200°C, sätt in bitarna i ca. 15 minuter.

Skär en skåra i baguette bröd och bred på majonnäs. Fyll brödet med grönsaker, gärna inlagda. Tunt skuren gurka
samt färsk koriander.