Snabb Curry Gryta

Prova en snabblagad vegetarisk currygryta med Edgy Veggie veteflingor.

Ingredienser:
1 liten aubergin
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 förpackning svarta bönor (ca 400g)
1 msk curry
1 msk garam masala
2 krm cayennepeppar
2 förpackningar hela tomater
1 påse Edgy Veggie Big Bites
½ dl rostad mandel
rapsolja
salt, svartpeppar

Så här gör du:
Hacka lök och vitlök fint. Skär auberginen i fyrkantiga bitar ca 1 cm stora. Skölj bönorna och låt rinna av.

Fräs kryddorna, lök och vitlök i oljan.
Tillsätt auberginetärningarna och stek tills de fått färg. Tillsätt tomater , 3 dl vatten och 1 burk grova Edgy Veggie. Låt sjuda i 15 min.

Tillsätt bönorna och låt puttra i ytterligare 5 min. Krydda med salt och svartpeppar.

Toppa curryn med mandel. Servera gott bröd.