Scrambled Edgy Veggie on Toast

Prova detta enkla recept på vegansk äggröra. Den är riktigt god — både till frukost, brunch eller lunch!


Ingredienser:
1 påse Edgy Veggie Granulat
3½ dl vatten
1 tsk kala namak*
½ tsk gurkmeja
½ tsk vitlökspulver
½ tsk spiskummin
Salt & peppar
200g chamoignoner
1 paprika
75g spenat
4 skivor toast
Purjolök
Olja
*(ger en äggaktig smak - är inte nödvändig)

Så här gör du:
Häll Edgy Veggien i en gryta med 3,5 dl vatten. Låt det sjuda i 25 minuter, medan grönsakerna förbereds (glöm inte att röra runt i grytan med jämna mellanrum).
Skär paprikan och champinjonerna i mindre bitar, och stek de i en panna med lite olja. Häll också i spenaten i pannan. Tillsätt kala namak (om du vill) till Edgy Veggien och rör runt. 

Häll nu över Edgy Veggien från kastrullen till pannan med grönsakerna. Tillsätt resten av kryddorna och lägg brödskivorna i en toastmaskin. Lägg din ”scrambled Edgy Veggie” på brödet. Toppa gärna med lite purjolök!