Fylld squash med knaprig topping

Goda fyllda squash toppade med knaprigt spröda "ost"snacks - ett enkelt recept som är helt veganskt 💚. 

Ingredienser:

2 mellanstora squash
150 g champinjoner
2 dl hackade tomater
1 dl majs eller ärter
1 dl kokta linser
1 stor näve spenat
3 msk jästflingor
1 tsk herbs de provence
1 msk olivolja
Salt och peppar
4 msk "ost"snacks

Så här gör du:

Sätt ugnen på 175°C. Skär squashen på mitten och halvera dem, så att du har åtta bitar. Gröp ur med en tesked och lägg squashen på en plåt med bakplåtspapper. Häll lite olivolja, salt och peppar på.
Skär champinjonerna i små tärningar och stek dem på en stekpanna. Tillsätt sedan hackade tomater, majs, linser, spenat och näringsjäst och herbs de provence. Rör runt ordentligt och smaka av med salt och peppar.
Häll i fyllningen i squashbåtarna och ställ in i ugnen. Baka dem i 25 minuter. Servera med "ost"snacksen som topping.