Edgy Veggie ramen soppa med kål

God japansk inspirerad ramen soppa fylld med säsongens grönsaker och naturligt vid Egdy Veggies plantbaserade proteinkälla. Enkel att göra och värmande på en kylig dag.


Ingredienser:
1 påse Edgy Veggie Big bites
3 dl kokande vatten
Vitkål (1/4 huvud finhackat)
1 lök (finhackad)
2 morötter (skalade och skurna i tunna skivor)
7 dl vatten
1 grönsaksbuljong
2 paket Ramen nudlar (tillagade)
1 tsk risvinäger
2 tsk socker
1 msk + 1 tsk röd curry pasta (för mildare soppa använd inte den extra tsk)
1 msk olja
Topping: Koriander och Sesamfrö

Så her gör du:
Häll olja, morötter och lök i en wok. Stek i 10 min.
Tillsätt därefter vitkål, röd curry pasta, socker, vatten och vinäger. Låt sjuda i 20 minuter. 
Under tiden, tag en påse Edgy Veggie häll upp i en bunke, häll 3 dl kokande vatten och ½ grönsaksbuljong över. Låt svälla.
Tillsätt Edgy Veggien, de kokta nudlarna, ½ grönsaksbuljong till woken och låt det sjuda i 5 minuter.

Toppa med koriander och sesamfrö och servera.