Chokladgröt med quinoaflakes

När jag vaknade idag kände jag mig inte sugen på mackor, istället ville jag ha något som kändes lite lyxigt. Jag bestämed mig för att testa våra Quinoa Flakes i en gröt. För att lyxa till det så använde jag vårt Raw Cacao powder. Som ni ser av bilden så toppade jag med banan, pumpafrö, lite frystorkade bär samt jordnötssmör. Nästa gång skall jag testa vårt dadelsmör med kanel.

Det blev ljuvligt, en sådan bra start på dagen! Quinoaflakes är lite mildare än havregryn och gröten blir lite krämigare. Kändes precis så lyxigt som jag hade tänkt mig.


Ingredienser:
1 dl Quinoa Flakes
2 dl vatten/växtbaserad mjölk/vanlig mjölk
2 tsk Raw Cacao powder
1 tsk vaniljsocker
1 krm salt 

Till servering:
Skivad banan
Frystorkade bär
Jordnötssmör 


Så här gör du:
Blanda alla ingredienserna i en kastrull. Koka gröten i 3 minuter under omrörning.
Häll upp i tallrik och toppa med det du tycker om.