Spännande nyheter från Edgy Veggie på väg!

Vi är alldeles snart redo att släppa våra nya goda seitanprodukter i vår webbshop. Dessa är superenkla att tillaga och piffar upp vilken grön måltid som helt!

I slutet av april kommer vi lansera tre härliga veganska produkter under varumärket Edgy Veggie: Pulled Seitan Kebab, Pulled Seitan Souvlaki och Seitan i block. Alla tre produkter är, som namnen antyder, gjord på seitan som är ett plantbaserad alternativ till kött framställt på veteprotein. Dessa nya Edgy Veggie produkter är självklart gjord av naturliga ingredienser och är helt utan tillsatser.

Edgy Veggie Pulled Seitan Kebab är tunna skivor av seitan med härlig kebabkrydda och är supergod i ex pitabröd, medan Edgy Veggie Pulled Seitan Souvlaki är tunna skiver av seitan i en grekisk inspirerad marinad. Souvlakin kan serveras i grekisk anda med potatisklyftor, en god grekisk sallad och tzatziki, och pitabröd eller i en wok med massor av spröda grönsaker. Både Pulled Seitan Kebab och Pulled Seitan Souvlaki ska båda endast stekas på 4-5 minuter på en panna i lite olja - så är det klart!


Vår tredje nyhet är helt enkelt Edgy Veggie Seitan i block, neutral i smaken så du själv kan tillsätta smak och skära skivor i storlekar som du vill marinera och steka eller grilla. De kan också skäras i tärningar till en god gryta, eller blanda med andra ingredienser till en färs. Det är fritt val, låt fantasin flödas!

Vi hoppas att ni blir lika spända och nyfikna på de nya Edgy Veggie produkterna som vi är! ☺

De kommer släppas i webbshoppen i vecka 18!