SIAL

I förra veckan var vi på SIAL i Paris världens största livsmedelsmässan. Vi var där för att bli inspirerande och leta nya och spännande produktidéer.

Man kan konstatera att det är stort fokus på vegansk och vegetariskt, det gillar vi!
Vi träffade också våra vänner på de Smaakspecialist. De har fantastiskt sortiment av både ekologiska och raw produkter. Vi beslutade att lansera 8 produkter ifrån dem i vår webshop:

Det blir ekologiska granola bars (apricot/hazelnut, choco/hazelnut, nutmix/hone och pumpkin cranberry), ekologiska lins- och hummuschips (seasalt och sweet chili), raw coconutbites samt fantastiskt ekologiskt buljongpulver. Dessutom två varianter av Bugbar (choco/orange och apple/cinnamon). Ja, det är en insektsbar, baserad på dadlar och med buffalolarv-mjöl som proteinkälla.

Vi kommer att lansera fler spännande bars, denna gång ifrån USA Märket heter Oskri och är de mest sålda ekologiska bars i USA. Det blir lite olika varianter, några stycken paleo bars baserade på äggvita, smaker blir ”blueberry, cacaonibs, cinnamon ginger och matcha mint”. Också rena ekologiska fruktbars som är baserade på den nämnda frukten och inte bara dadlar eller fikon - smaker blir apple, cranberry, blueberry och fig. Dessutom några bars som kanske är lite mer för njutning med smakerna ” almond bar dark chocolate” och ”coconut bar dark chocolate”. Och till sista s.k snaps. De liknar de där sesamkakor som finns nästan överallt, men dessa är mer spännande, de är med quinoa och chia. Det perfekta lilla mellanmålet.

Så håll koll snart kommer allt detta!!