Lätta och läckra nyheter till den gröna måltiden

Edgy Foods lanserar plantbaserad kebab och souvlaki

Edgy Veggie Pulled Seitan Kebab och Edgy Veggie Pulled Seitan Souvlaki är både en spännande och god nyhet till den gröna måltiden med massor av bit, smak och proteiner.

Edgy Veggie Pulled Seitan Kebab och Edgy Veggie Pulled Seitan Souvlaki är, som namnet antyder, lagat på seitan — ett plantbaserat alternativ till kött, framställt på veteprotein. Därmed är det också ett välkommet alternativ till sojabaserade produkter, som så ofta fyller den vegetariska eller veganska kosten.

Helt naturlig och rik på protein

De nya Edgy Veggie produkterna är självklart framställda på naturliga ingredienser, helt utan tillsatser och ett högt proteininnehåll på ca 25 g per 100 g. Detta är högre än många andra plantbaserade produkter i samma kategori. Det höga proteininnehållet bidrar även till en lång och härlig mättnadskänsla. 


Lätt och läckert

Edgy Veggie Pulled Seitan Kebab är tunna, läckert kebabkryddade strimlor av seitan som passar perfekt i pitabröd eller wraps, medan Edgy Veggie Pulled Seitan Souvlaki är tunna bitar av seitan i en god grekiskinspirerad marinad. Souvlaki kan serveres i härlig grekisk anda med klyftpotatis, en god grekisk sallad och tzatziki, men passar också bra i ett pitabröd eller en wok fylld med spröda grönsaker.

Pulled Seitan Kebab och Pulled Seitan Souvlaki går både snabbt och enkelt att göra. Det ska endast stekas 4-5 minuter i en panna med lite olja, sedan är de klara att serveras i en härlig grön måltid.

Köp nu