Århus food festival

Denna helgen har vi varit på Århus food festival. Jag kan verkligen rekommendera Århus som en weekend trip, i synnerhet denna vecka då hela stan är full av aktiviteter. Allt ifrån musiktält till denna fantastiska food festival. Hit kan man komma och upptäcka spännande danska produkter, t ex insektschips, gårdproducerad gin, rabarbersnaps, läckra gräddbollar och andra sötsaker där en del av överskottet går till att hjälpa Afrika. Det finns något för alla, även våra fyrbenta vänner fick en egen popup. Och massor massor mer. Också är vi här förstås!

Dessutom har Århus inte mindre än 4!!! Michelin restauranger. Dessutom massor av andra spännande restauranger och kaféer. Och inte nog med det, här finns och en supercool street food marknad. Denna måste besökas!!!

Innan jag åkte var det lite stressig och lunch hann jag inte riktigt fixa, då gjorde jag istället en chia pudding fast utan chia och istället med våra camelina seeds. Jag toppade med lite färska bär. I ärlighetens namn så blev portinonen för stor, så man kan lätt dela den på två personer.

Här kommer recepten på camelina blåbärpudding - nu skall jag fortsätta att dela ut smakprover!!