Blogg

Lätta och läckra nyheter till den gröna måltiden
Edgy Foods lanserar plantbaserad kebab och souvlaki Edgy Veggie Pulled Seitan Kebab och Edgy Veggie Pulled Seitan Souvlaki är både en spännande och...
Mountainfield byter namn till Edgy Foods
Mountainfield har blivit Edgy Foods. Bakom Edgy Foods står samma team stadigt med passion för god, grön och ärlig mat av naturliga ingredienser.
Spännande nyheter från Edgy Veggie på väg!
Vi är alldeles snart redo att släppa våra nya goda seitanprodukter i vår webbshop. Dessa är superenkla att tillaga och piffar upp vilken grön måltid som helt!

En god och näringsrik måltid på 5 min.

Edgy Veggie To Go är en god och mättande måltid när man är i farten.
I en hektisk vardag med familj, träning, studier och jobb kan det vara svårt att få tid till att laga en god måltid. Kan du känna igen bilden, kan Edgy Veggie To Go vara något för dig. Här får du en hälsosam och näringsrik måltid gjord på goda, naturliga råvaror — dessutom glutenfri, vegansk, lågt kaloriinnehåll och tar endast 5 minuter!

SIAL

SIAL
Nya, spännande produkter på väg till shoppen!
Shout out till Indisk mat!!!
Alltså varför är indisk mat inte mer populär i Skandinavien än vad den är. I vårt klimat är den ju helt perfekt. Dessutom är den ofta naturligt vegetarisk/vegansk.
Frukostbullar
Vi brukar köpa frallor på lör- och söndagsmorgonen. Men ibland så vore det skönt att slippa ge sig iväg. 

Streetfood ifrån Nice

Streetfood ifrån Nice
I somras var vi i härliga Nice. Vilken stad! Här finns ju allt, fräscha butiker, härliga miljöer, stämning och framförallt massor av fantastisk mat och stort matintresse.

Århus food festival

Århus food festival
Denna helgen har vi varit på Århus food festival. Jag kan verkligen rekommendera Århus som en weekend trip, i synnerhet denna vecka då hela stan är full av aktiviteter. Allt ifrån musiktält till denna fantastiska food festival.
Välkommen till vår webbshop
Välkommen till vår nya webbshop. Jag vill gärna berätta vem vi är.
Vad är nakenkorn och vad kan det användas till?

Det glömda sädesslaget nakenkorn är på väg tillbaka till våra matbord. Den är rik på kostfiber och är en bra proteinkälla  och så smakar den riktigt gott.